PROMO! Transport GRATUIT pentru comenzile plasate in luna Aprilie cu livrare la domiciliu.  

3 produse coreene pentru ingrijirea tenului pe care le vei adora

3 produse coreene pentru ingrijirea tenului pe care le vei adora
Cosmeticele coreene s-au dovedit a fi din ce in ce mai iubite si mai cautate. Au reusit sa atraga rapid atentia datorita ingredientelor folosite cat si a respectului fata de consumator. Din aceasta mare varietate, noi am ales trei produse care te vor ajuta sa ai o piele mai frumoasa si mai santoasa, pentru ca meriti, iar o investitie in tine, uneori, poate fi cea mai buna alegere.

Crema coreeana pentru ochi All natural Blooming Lifting Eye Cream, 30 g
Albastrelele au fost folosite in mod traditional pentru a trata conjunctivita si alte infectii oculare, datorita proprietatilor sale calmante si antiinflamatorii, asa ca are tot sensul din lume ca aceasta crema sa fie perfecta pentru tine daca ai nevoie de un tratament intensiv pentru zona ochilor. Este profund hranitoare si potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea matura si foarte uscata. Spune adio uscaciunii, ridurilor fine si a cercurilor de sub ochi!

Masca de noapte Ondo Beauty 36.5 Squalane & Bakuchiol Sleeping Pack, 80 ml
Stim deja ca pielea se regenereaza in mod natural noaptea, asa ca cei de la Ondo Beauty 36.5 au creat aceasta masca uimitoare de noapte sub forma de crema, pentru ai oferii pielii tale cei mai buni nutrienti in cel mai bun moment. Cum au reusit acest lucru? Furnizand pielii molecule care imita propriile uleiuri generate natural plus un cocktail uimitor de ingrediente precum squalene, un emollient natural cu proprietati hidratante si antioxidante si  bakuchiol, un retinol vegan ce previne semnele de imbatranire cum ar fi liniile fine de expresie si imbunatateste calitatea generala a pielii: textura, luminozitate, ton inegal. Aceste super ingrediente sunt completate de vitaminele C si E, vitamine cunoscute pentru mega efectele pe care le au asupra pielii. In plus, textura unica de jeleu se transforma in lichid atunci cand este masata pe piele, iar aroma naturala subtila a acestei creme iti va placea la nebunie.

Toner piele sensibila Sioris Feel So Fresh Toner, 150 ml
Desi l-am lasat la final, tonerul are un rol foarte important in rutina de ingrijire.  In primul rand tonerul pregateste tenul pentru urmatorii pasi din rutina, cum ar fi aplicarea serurilor si/sau a cremelor. El micsoreaza porii, echilibreaza pH-ul, curata, hidrateaza si improspateaza pielea. Tonerul propus de noi contine extract de broccoli, care calmeaza, echilibreaza si hidrateaza pielea uscata si sensibila. Este revigorant si purificator, regleaza echilibrul ulei-apa al pielii tale, exfoliaza usor si ofera luminozitate.

 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!