PROMO! Transport GRATUIT pentru comenzile plasate in luna Aprilie cu livrare la domiciliu.  

Cele mai eficiente combinatii pentru ingrijirea pielii

Cele mai eficiente combinatii pentru ingrijirea pielii
Este important sa intelegem modul in care interactioneaza ingredientele intre ele pentru a putea alege ce este bun si corect pentru o ingrijire a pielii eficienta. Mai jos gasiti o lista cu cele mai bune combinatii de ingrediente folosite in cosmetica coreeana.

Niacinamida si acidul hialuronic
Niacinamida are proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Este un ingredient bine tolerat de orice tip de piele, iar folosit regulat tenul devine mai luminos si mai uniform.
Acidul hialuronic are efect de netezire si de umplere a ridurilor. In plus mentine nivelul optim de hidratare, mai mult decat oricare alt ingredient natural sau de sinteza.
Ambele ingrediente sunt tratamente pe baza de apa. Au actiune anti-imbatranire, iar combinarea celor doua poate stimula hidratarea intensiva, in timp ce stabilizeaza bariera pielii, reducand astfel pierderea de apa.  

Vitamina C si vitamina E
Vitamina C este vitala pentru productia de colagen, contribuind la rejuvenarea pielii. Ajuta la reducerea petelor intunecate, precum si a semnelor cauzate de acne sau eruptii, uniformizand nuanta tenului.
Vitamina E protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi care provoaca imbatranirea. Stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii, actiune care duce la cresterea productiei de colagen, o proteina esentiala pentru o piele santoasa si frumoasa.
Atat vitamina C, cat si vitamina E au proprietati antioxidante. Combinatia acestora imbunatatese vizibil sanatatea si aspectul pielii.

Centella asiatica si aloe vera
Doua ingrediente de top cand vine vorba de rutina coreeana de ingrijire. Centella asiatica are baneficii miraculoase pentru piele. Reduce inflamatia si ucide bacteriile care cauzeaza acneea.  In combinatie cu aloe vera, cunoscuta pentru propritatile vindecatoare si racoritoare, vei observa cum pielea ta devine vizibil mai sanatoasa. In plus, prin utilizarea celor doua ingrediente vei beneficia si de un tratament perfect hidratant si anti-imbatranire.
 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!