Centella Asiatica si cosmeticele coreene

Centella Asiatica si cosmeticele coreene
Centella Asiatica, Cica sau Gotu Kola, este o planta medicinala bogata in antioxidanti. In plus, contine concentratii mari de beta-caroten, aminoacizi si acizi grasi. Aceasta planta are proprietati antiiflamatorii care cresc hidratarea si reduc roseata pielii. In trecut, medicina occidentala a descoperit ca Centella Asiatica a avut rezultate pozitive in tratamentul leprei, cicatricilor, vergeturilor si a multor alte afectiuni ale pielii.
Cosmeticele pe baza de Centella Asiatica vor creste nivelul de hidratare al pielii, urmat de producerea efectelor anti-imbatranire, in timp ce actiunea antiinflamatoare ajuta la protejarea barierei pielii si la reducerea iritatiilor.

Unul dintre produsele noastre preferate pe baza de Centella Asiastica este Crema hidratanta si calmanta Barr Centella Calming Barrier. Face parte din familia Barr, un brand de cosmetice coreene special de ingrijire al pielii care ne-a facut sa ne indragostim de calitatea si transparenta produselor sale. Acest brand se concentreaza doar pe ingrediente curate si simple, provenite din plante. Barr creeaza produse non-toxice, curate si eficiente, fara a fi testate pe animale.
Crema hidratanta si calmanta Barr Centella Calming Barrier este una dintre cele mai bune cosmetice coreene pentru intarirea barierei pielii. Bariera cutanata pe langa faptul ca ajuta la prevenirea pierderii de apa si la mentinerea homeostaziei, protejeaza pielea impotriva alergenilor, toxicitatii sistemice, agentilor infectiosi si substantelor chimice. Aceasta crema contine 1% pantenol si 64% Centella asiatica, o formula impecabila, pentru o crema ce poate fi folosita zi de zi. O vei adora in special daca ai tenul uscat, datorita consistentei dense si cremoase, iar daca ai tenul gras sau mixt o poti folosi seara. Este o crema hranitoare si linistitoare, pe care pielea ta sensibila o va iubi.

 O alta crema coreeana hidratanta ce contine o cantitate mare de Centella Asiatica (57%) si pe care clientele noaste au adorat-o din prima este Crema Keenoniks Wonder Remedy Tube. Aceasta crema intens hidratanta ajuta la imbunatatirea regenerarii celulelor pielii, reduce petele si calmeaza iritatiile. Keenoniks este o companie producatoare de cosmetice coreene care si-a castigat notorietatea prin accentul pus pe ingrediente simple, naturale si eficiente. Produsele lor sunt hipoalergenice, facandu-le astfel perfecte pentru toate tipurile de piele. Crema Keenoniks Wonder Remedy Tube este un must-have de frumusete care combina tot ce este mai bun in materie de ingrediente , pentru a-ti face pielea sa arate intinerita si stralucitoare.

 Asadar daca ar fi sa facem un rezumat al beneficiilor Centellei Asiatice acesta ar fi urmatorul:
1.Efect regenerator: imbunatateste aspectul pielii cauzat de probleme precum acneea, psoriazisul, vergeturile si cicatricile; previne aparitia viitoarelor pete.
2.Efect anti-imbatranire: ajuta la neutralizarea daunelor cauzate de soare; cresterea elasticitatea pielii.
3.Efect hidratant si linistitor: ajuta la hidratarea pielii aspre si iritate; are proprietati linistitoare; restabileste nivelul de umiditate al pielii.

 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!