Esenta si toner 2 in 1 Sioris My First Essener. De ce ne place?

Esenta si toner 2 in 1 Sioris My First Essener. De ce ne place?

                  Ce ai spune de un singur produs care sa iti ofere beneficiile unei rutini coreene de baza, fara prea multa bataie de cap? Suna bine, asa-i? Cei de la Sioris s-au gandit la asta. Iti prezint Essener, un produs pe care il vei adora, pentru ca pielea ta il va adora!

 
 
-Acest produs, esenta si toner in acelasi timp, se face deosebit prin faptul ca reuseste sa combine proprietatile hidratante si echilibrante ale unui toner cu proprietatile nutritive ale unei esente.

-Contine 47% apa organica de ceai verde (pentru a inmuia pielea), extract de mugwort (pentru a calma pielea) si damasc (pentru a lumina pielea). Aceasta formula este completata cu acid poliglutamic din soia fermentata, un aminoacid cu puternice proprietati anti-imbatranire si acid hialuronic. Acidul poliglutamic este de cinci ori mai puternic decat acidul hialuronic. In prezent este unul dintre cele mai puternice ingrediente hidratante. Acesta inhiba enzima care descompune acidul hialuronic si de aceea cand sunt folositi impreuna dau rezultate exceptionale in hidratarea si tonifierea pielii.

-Acest Essener este ideal pentru toate tipurile de piele. Hidrateaza si inmoaie fara a genera exces de sebum.

-Este un produs cu ambalaje ecologice, imprimate cu cerneala din soia.

-Face parte din familia Sioris, produse pure provenite din cele mai bune ingrediente naturale. Intreaga colectie este lipsita de cruzime, cu multe produse naturale, vegane.
 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!