PROMO! Transport GRATUIT pentru comenzile plasate in luna Aprilie cu livrare la domiciliu.  

Iubitele masti coreene

Iubitele masti coreene
 Mastile reprezinta cu siguranta unul dintre ritualurile preferate de infrumusetare ale coreenilor.  Sunt accesibile si ofera ingrijire intensa asemenea unui tratament cosmetic profesional. Nu-i de mirare ca suntem fascinate de tenul perfect al coreenilor.
 De ceva timp, produsele coreene de infrumusetare au impanzit piata si in Europa. Si pe buna dreptate, toata lumea le iubeste. Sunt alcatuite din ingrediente de top, menite sa satisfaca si sa repare chiar si cele mai dificile tipuri de piele.
 Desi am inclus mastie coreene in ritualul nostru de infrumusetare, este posibil ca de multe ori sa nu le folosim corect.
 Dar iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a aplica o masca.
1. Primul pas pentru folosirea corecta, ar fi sa citesti instructiunile. Dupa ce am stabilit pentru ce este masca si daca se potriveste tipului nostru de ten si nevoilor noastre,  este foarte important sa verificam timpul de actiune al acesteia. Acesta va depinde intotdeauna de tipul mastii si de ingredientele acesteia. Nu trebuie sa lasam masca mai mult decat timpul de actiune recomandat. Daca o lasam mai mult aceasta nu isi va dubla efectul, ba din contra. Esenta va fi reabsorbita de masca, in loc sa ramana in pielea noastra. O problema la fel de mare este si daca indepartam masca prea devreme, deoarece un timp prea scurt de actiune, nu va avea rezultatul promis.
2. Mastile se aplica intodeauna pe un ten curat si pregatit. Trebuie indepartata orice urma de murdarie si de machiaj. Cea mai eficienta cale de a obtine tenul perfect curat este curatarea dubla.
3. Un alt lucru de care trebuie sa tinem seama atunci cand folosim o masca il reprezinta tipul mastii. Exista mastii din bumbac sau celuloza, masti din argila, masti cu bule sau masti peel-of.  Tenul curat este esential, asa cum am scris mai sus, pentru oricare din aceste masti. Insa modul de aplicare poate fi diferit. Unele masti cum ar fi cele de tip tesut, trebuie aplicate dupa folosirea tonerului, pe cand altele, precum cele din argila, se se folosesc dupa dubla curatare, fara a fi nevoie sa aplicam toner inainte.
4. Atunci cand avem de a face cu masti de tip cearceaf, sau servetel, sau cum vrea fiecare sa le numeasca, este important de inteles ca  sunt de unica folosinta. Chiar daca aceastea continua sa fie impregnate cu esenta, pielea noastra nu va continua sa o absoarba deoarece masca a fost conceputa pentru a fi folosita o singura data. In schimb restul de esenta ramas in plic se resigileaza cu o clema si se pastreaza la frigider. Asfel a doua zi se aplica pe fata ca un prim pas in  rutina zilnica de frumusete.
Va atasez aici mastile noastre coreene pentru a va alege preferatele.
 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!