PROMO! Transport GRATUIT pentru comenzile plasate in luna Aprilie cu livrare la domiciliu.  

O crema coreeana hidratanta pentru fiecare. For Us te invata

O crema coreeana hidratanta pentru fiecare. For Us te invata
Niciun tip de piele nu ar trebui sa fie lipsit de hidratare. Oamenii sunt diferiti, la fel si pielea lor. Acest lucru inseamna ca trebuie sa alegem produse cosmetice personalizate tipului nostru de piele, adaptat nevoilor ei. Exista milioane de produse, care promit frumuseste fara batranete si un ten de portelan ca a lui Alba ca Zapada, dar din pacate, de multe ori transformarea nu are loc si ramanem dezamagiti. Acest lucru nu inseamana neaparat ca produsele au o calitate indoielnica, ci mai degraba ca alegem in functie de mirajul promis, fara sa tinem seama daca ingredientele produsului respectiv sunt potrivite sau nu pielii noastre.
Asadar, articolul de mai jos sper sa va ajute sa alegeti crema potrivita, care chiar daca nu o sa va transforme in Alba ca Zapada, cu siguranta o sa va imbunatateasca textura si aspectul pielii.

Cum alegem corect crema hidratanta?
Desi poate parea o alegere destul de usoara, atunci cand alegem o crema pentru hidratare ar trebuie sa tinem cont mai mult decat de etichetarea ‘’crema hidratata’’. Pielea noastra este diferita, uscata, grasa, mixta, sensibila, cu acne, matura etc. si acesta ar trebuie sa fie criteriul principal al unui produs pentru a alege hidratatrea potrivita.

-Asadar, daca pielea ta este uscata, ar trebui sa stii ca duce lipsa de umiditate si uleiuri, asa ca iti recomand sa folosesti creme hidratante cu textura cremoasa, pe baza de emolienti si ocluzivi. Aceste ingrediente creeaza o bariera pe suprafata pielii care o ajuta sa isi pastreze umiditatea. 
Propunera ForUs: 
All Natural Blooming Lifting Cream, 50 g

-Daca ai pielea grasa, acest lucru nu inseamna ca este si hidratata, inseamna doar ca produce prea mult sebum. Asa ca atunci cand alegi o crema pentru tenul gras, cauta sa fie pe baza de ingrediente solubile in apa, cum ar fi glicerina si acidul hialuronic. Aceste ingrediente atrag moleculele de apa din atmosfera si astfel va mentine pielea hidratata, fara sa o ingrase. O buna rutina pentru ingrijirea tenului gras nu trebuie sa se concentreze doar pe productia de sebum, ci si pe hidratare.
Propunerea ForUs: 
Dr. Oracle 21 Stay A-Thera Cream, 50 ml

-Tenul mixt este destul de capricios atunci cand vine vorba de hidratare. Unii specialisti recomada folosirea de produse diferite pentru fiecare zona in parte: o crema ce vizeaza reglarea secretiei de sebum din zona T si una emolienta pentru portiunile uscare. O alta varianta ar fi folosirea unei creme care poate controla productia de sebum in exces, dar in acelasi timp poate pastra umiditatea pielii.
Propunera ForUs: 
Barr Centella Calming Barrier Cream, 80g

-Pielea sensibila si/sau acneica necesita o atentie sporita. Secretul este sa alegeti o crema hidratanta minimalista. Cu alte cuvinte, mai putine ingrediente inseamna mai putine sanse de a-ti irita pielea. De asemenea, ar fi bine sa te orientezi catre creme care contin ingrediente ce ofera efect calmant si antiinflamator, precum Centella asiatica, musetelul sau aloe vera.
Propunera ForUs: Keenoniks Wonder Remedy Tube (Intense Moisture Cream), 50 ml
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!