PROMO! Transport GRATUIT pentru comenzile plasate in luna Aprilie cu livrare la domiciliu.  

Tu ai auzit de Skin Cycling ?

Tu ai auzit de Skin Cycling ?
Skin Cycling este o rutina de ingrijire a pielii simplificata, propusa de dermatologul newyorkez Whitney Bowe. Aceasta rutina pune accentul pe cativa pasi simpli, dar esentiali pentru a avea o piele sanatoasa. De multe ori avem tendinta de a exagera cu tratmentele cosmetice din dorinta de a avea o piele cat mai frumosa si sanatoasa. Aceasta rutina isi propune sa fie respectuoasa cu pielea, intrucat uneori avem tendinta de a o exfiolia prea tare sau de a folosi tratamente agresive sau in exces, fara a-i permite sa isi revina. Asadar aceasta rutina are la baza cativa pasi clari pentru a obtine cele mai bune rezultate. Skin Cycling este alcatuita din patru pasi foarte simpli si usor de urmat: exfoliere, retinoizi, recuperare si recuperare. Nu, nu este o greseala de tipar. Este bine sa avem doua seri de recuperare, mai ales daca nu suntem obisnuiti cu retinoizii. Odata ce acesti pasi sunt finalizati, ciclul trebuie repetat. De mentionat este faptul ca acesti pasi trebuie facuti in patru seri consecutive si nu in aceiasi seara.
1.EXFOLIEREA
Utilizarea unui scrub facial de 1-2 ori pe saptamana este esential pentru o piele fara impuritati.
For Us recomanda G9 Skin White In Milk Whipping Foam, o spuma de curatare delicata cu efect exfoliant si hidratantat. Contine proteina din lapte pentru a hidrata si lumina pielea, AHA (acid glicolic) care indeparteaza usor celulele moarte si reduce liniile fine si BHA (acid salicilic) care controleaza secretia de sebum si ofera beneficii antiinflamatorii. Acest produs este ideal pentru a mentine pielea curata si a desfunda porii.

2.RETINOIZI
Familia de retinoizi include vitamina A si derivatii sai naturali. Cei mai frecventi retinoizi folositi in ingrijirea pielii sunt: palmitat de retinil, retinol, retinaldehida, tretinoin. Desi retinoizii au efecte miraculase asupra pielii (stimuleaza productia de colagen, ajuta la regenerarea celulara, estompeaza hiperpigmentarea, trateaza acneea, ofera luniozitate), trebuie avut in vedere ca folositi in exces sau necorespunzator, pot avea efecte efecte secunadare care pot varia de la iritatii minore pana la dermatita.

3.RECUPERARE
Aceasta etapa se concentreaza in principal pe doua produse: crema hidratanata si/sau masca de noapte. In acest pas vom personaliza rutina in functie de tipul de ten. Daca ai tenul uscat sau matur iti recomandam o crema precum All Natural Blooming Lifting Cream, o crema super hidratanta si hranitoare, ideala pentru pielea matura, sau Pyunkang Yul Nutrition Cream, o crema care hidrateaza profund si ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii. Daca ai pielea grasa sau predispusa la acne, Pyunkang Yul Moisture Cream poate fi potrivita pentru tine. Este formulata cu ingrediente sigure, fara parfum si coloranti artificiali, cu textura neteda, care se absoarbe usor, fara urme grase sau lipicioase. Avem solutia perfecta si pentru tenul mixt. AXIS - Y Cera-Heart My Type Duo Cream este o crema hidratanta, conceputa special pentru tenul mixt, care trateaza atat zona T cat si zona U, pentru a avea grija de diferitele probleme ale pielii care ar putea sa apara.
Pe de alta parte, mastile de noapre sunt minunate pentru ati trata pielea in timp ce dormi, iar dimineata sa te trezesti cu tenul stalucitor. Vei adora Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Intr-o singura noapte iti vei recapata elsticitatea si stralucirea pierdute pe parcursul unor zile intregi. O alta masca de noapte ce ofera nu unu, ci sase efecte uimitoare pentru piele este Dr. Jart+ Cicapair Sleepair Ampoule-In Mask. Aceasta hidrateaza, repara, creste elasticitatea, imbunatateste nuanta, ofera stralucire si intareste baiera protectoare a pielii. Si toate acestea in timp ce dormi. Uimitor, nu-i asa?


Skin Cycling insa nu se rezuma doar la folosirea acestor produse, ci doar subliniaza ca este bine sa folosim anumite ingrediente active intr-o anumita ordine, pentru ca pielea ta sa beneficieze de efectele lor la maxim si sa aibe timp sa se recupereze intre administrari. Si nu uita sa folosesti crema cu SPF zilnic. Mai ales daca utilizezi retinoizi in rutina ta, asa cum propune aceasta metoda.                                                                                                                                                                 


 
Categorii

Suport clienti L - V intre orele 9 - 14

0750453323 contact@forus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!